Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjecatel se ove novcanice u to vrijeme 1 litar goriva marka 1 kutija drine marka izadzes sa curom poneses 4 marke sve je bilo jeftino
@lucky11 Argeta bila 1 KM, čokolade po 1 KM, itd...sad je nešto i duplo skuplje...a plate ništa ne idu na bolje...ma treba nam Zakon o akcizama, još malo da idemo u propast!
mi se sve nadamo bice bolje a iz god u god sve teze i teze neka nam je Bog na pomoci kad necemo da se svi ujedinimo i izadzemo na ulice
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad sam bio dijete ova zelena marka mi je bila dovoljna za svu srecu svijeta.
@razbojnik Prijatelju tko te ovog jutra uvrijedio? Zelim ti od srca puno lijepih trenutaka u zivotu i da osjetis srecu u malim stvarima. Veliki pozdrav za tebe.
@PonosniBosanac hahah tako je... zivot cine male stvari.. to je to... samo uzivaj... zelim ti svu srecu ovog svijeta i dalje 😉😉😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za par godina ovu zelenu papirnu marku mogu prodati za 5 dollara na ebay
i mi imamo centralnu banku😳
Кад бошње и крвати фолирају да не знају ћирилицу,а новчаница им је на ћирилици;)
@Cp6NHIV ti mozda znas ćirilicu ali ne znas srpski. Na srpskom se kaze Hrvati a ne Krvati. A sto se tice cirilice znam je bolje od tebe. Citam pisem ako treba i govorim a sve bolje od tebe hahahahaha
@marijanb14 Добро је ако тако мислиш.Значи враћаш се прађедовском имену,вјери и писму.Скини проклетство с своје лозе,не буди туђин своме српском роду.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Heeej kad se sjetim.. za marku se svasta moglu kupiti..a sad nema ni cokolada od marku...sve cijene gore-plate il dole il iste..
Trebalo bi promjeniti ime ovoj konvertibilnoj marki, jer njezino ime nema tradiciju i zvuči pre-debilno. Pravo ime za BiH novac je dinar, jer pod takvim imenom je i stvorena bosanska valuta još u 14. vijeku za vrijeme bana Stjepana II Kotromanića.
edukuj se o tome, zasto se zove bas konvertibilna
Ubijes se za Mesu Selimovica a vrati ti jos Branka Copica 😀
svidjas mi se jos od kad je litra goriva bila marka
zelenog macka ne dam za milju
a kako izgleda novcanica od 50 kf?
Gdje se mogu zamjenuti ove zlatne novcanice
Jos imam 50 kf, onu plavu novcanicu. Ni za cenera je ne dam.
evo ti dva
imam ovu zelenu al necu je dati vala za petobu haha
dajem 2 KM za zelenu 1KM novčanicu
@el camionero Da se mjenjamo 1-1 😉