Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest, aha! Pa om dodje nekakv koreanac, mafijaš i opuše fabriku!
Prema zadnjim podacima SVIJETSKE BANKE od 190 država BiH je na 184 mjestu po brzini otvaranja firmi !!! OVDJE NEKO LAŽE !!! Pa ne radi se o RANG LISTI brzine izražene u SATIMA ili MINUTAMA !!!
Ne znam zasto ovdje kod nas ne naprave da je cak brze ovje firmu otvoriti nego u cetnitetu
Ja sam svoju registrovo u Tuzli za 28 dana
FBiH firma? sta je firma. a taj sistem PDV 50000 KM je malo treba da ide na 250000 KM.
Netreba uopće roka ni domaćih firmi, neka samo posluju samo inozemne firme, lokalnima ništa! Građani protektorata nisu građani države pa nemogu ni očekivat prava normalnih država. Hajmo sve ukinut, direktno primat naredbe iz Brisela, ili se vratit u status Austrijske kolonije, bit će bolje kako god.
A rok za podizanje medjunacionalnih tenzija je 5 minuta.
Nema RS toliko uhljeba koliko ih ima Federacija.
@Bosanka1976 Istina al nema ni budžet kao Federacija. Proporcionalno je to.
@Bosanka1976 Ali zato Federacija ima kudikamo vise neradnika ,baksuza ,(Bosnjaka)komunjara i stoke.