Poklon vjernim kupcima
117

Robot uručio automobil Suzuki Ignis sretnoj dobitnici nagradne igre

Robot General Trading prodajni centar je protekla dva mjeseca za svoje najvjernije kupce organizovao nagradnu igru "Robi i prijatelji daruju da naši kupci caruju" u kojoj su izvučeni dobitnici bogatih nagrada, među kojima je jedna posebno sretna dobitnica nagrađena novim automobilom Suzuki Ignis.

"Ne mogu opisati stvarno... Osjećam se neopisivo. Auto je došao u prave ruke. Robot je naravno moj prvi izbor gdje najčešće kupujem. Svima bih preporučila da kupuju i igraju nagradne igre jer, stvarno, nema štele", poručila je Nejra nasmijana prilikom preuzimanja ključeva automobila.

Robot uspješno posluje više od 27 godina diljem Bosne i Hercegovine, te trenutno ima 50 najmodernije opremljenih poslovnica sa širokim asortimanom.

"Stoga smo željeli da atraktivnim nagradama i poklon bonovima nagradimo lojalnost naših vjernih kupaca bez čije podrške danas ne bismo bili tu gdje jesmo", poručuju iz Robota.

Robot i u narednoj godini nastavlja sa nagradnim darivanjima i poziva sve kupce da prate objave na oficijelnoj i Facebook stranici.