Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce skociti cijena nafte, brasna, ulja i secera u Bosni
Al danas odmah....
boli nas briga....mi imamo svoje zlatne kašike i ne damo ih nikom :)
nema problema, za tih dvaest godina nova fora vrjednija od zlata ce bit hava i cista voda. treba sad pocet punit flase i s jednim i s drugim.
ja mislila ovo one kraseve cokoladne table
Ovo za cijeli svijet, a ja mislio za BiH reko odakle nama ovoliko bogatstvo jbg. Ovo zlata za 20 god je malo koliko ima kod ciga na pijaci sto ga preprodaju hahaha
Sto se tice zlata kada bi svjetski bogatasi izvadili svo zlato koje imaju u sefovima plus banke i trezori mogli bi sa zlatom praviti oluke i kroviti kuce. Kvadrat lima nebi trebao kostati vise od 30 KM, prodavao bi se na kilogram a ne na grame, nazalost zbog pojedinih budala koji sabiraju zlato bez neke potrebe mi danas krovimo sa bakrom, zeljezom i ostalim materijalima dok zlato koje je na pocetku imalo vrijednost bakra lezi u dobro osiguranim sefovima.
Nista se ne brinite, ima toga kod Bakira kol'ko hoces :)
Mi samo svoje noseve imamo kao rudnike zlata
Rezerve zlata, dijamanata i cinka trajat će još 20 godina.... Bogami,,kako kome...meni nece ni 12 dana :)
ja nemam ovih problema, nemam zaliha
da mi ne samo jednu ovu cjepanicu sjajnu...
Nanino i dedino žuto odmah u seharu i pod kalauz.
A sta ce biti kad nadju Titino ZLATO?
Goldman Sachs...moze se slobodno reci zlocinacka grupacija
Sreca pa mi nemamo ni zlato, ni naftu, ni cink...nemamo sta izgubiti :)