Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E BOSNJE, BOSNJE pa nije Dodik kriv sto ne pada kisa :) i sto je nizak vodostaj rijeka :) kupujemo struju, pa cemo je prodavati niko ne pominje poskupljenje, kao kod vas svaki problem kod vas ide preko vasih ledja :) razmislite malo, prije nego sto pocnete lupati..
@Stanoje džaba vam elektroprivreda kad nemate struje:))
rasp.ada se gen.ocidni ( fas.isticki ) en.titet... imaju godisnje minus od 5000 ljudi, nema posla, srb.adija se seli u sr.biju, tacnije beo.gradski pasaluk, sam.oubistva, ubi.stva, nemoc, neje.dinstvo, nes.loga, nemaju vise s.rbe iz hrvat.ske da im naseljavaju gen.ocidnu tvo.revinu......ra.spad, to.talni....
Činjenica da imamo svoju elektroprivredu vas prca. To je ono zbog čega grickate jaja.
Prodajem Golfa dvicu, u odličnom stanju, kao nov. Sunećenima popust od 24%.
sve, sve, al ljudi kako cu ja napuniti svoju novu Nokiu? :(
Dodik ih pravo opljačka i onda im neke priče prosipa, on vam se.re a vi ga volite lol još malo raspad PC-a hvala Dodick
kon.ji gloopi nije rs, nego se kaze geno.cidni entitet ili geno.cidna tvor.evina rs....tako napisite..ovako ste saucesnici u gen.ocidu....opametite se jednom....!!!!!!!!!!!!!!
da im možda elektroprivreda BiH proda struju ko vam a ide dupla cjena :)
Hahahahahah Mobilisali smo ukupne kapacitete u rs-u hahahaha Šta im znači mobilizacija ukupnih kapaciteta? Stvarno ovo ni Gajo Petrović u svojoj knjizi Logika ne može objasniti.Zamisli koliko nizak koeficijent inteligencije moraš imati da glašaš za Laktaško govedo koje ove nebuloze valja.Treba na FTV-u napraviti emisiju pod nazivom: Mobilizacija ukupnih kapaciteta, koja bi trajala sat vremena, i gdje bi se sve što se loše dogodi tamo ismijavalo i satira pravila od toga.Kad plaćenici iz SNSD-a dođu ovdje pa počnu nebuloze valjati tipa: Lako je vama 2005 godine bilo rasutrati rs dok je tamo na vlasti bio slabi Čavić. Hahahahahahahha glupani ne shvataju da je Laktaško govedo najbolji Bošnjački političar: nanio im je više zla neg svi zajedno bošnjački političari od 2006 na ovamo.Opljačako ih, oprao novac, prodao Telecom, prezadužio ih, i još mu je jedino ostalo pričati o otcjepljenju genocidne tvorevine iako to ne može mirnim putem hahahahahahahahah Mobilizacija ukupnih kapaciteta
49% od 220V = 98V Mirno se razidjite
još malo faliće vama hljeba!!!!!!!!!
kad nema struje sada nije im do razlaza
HAJMO SILNICI IZ MANJEG ENTITETA, DAJTE SAD KOMENTARE NA POLITIKU VAŠIH VOĐA OD 92 DO DANAS
Jel\' se sad usaglasava? Pa dajte da i mi jednom njima zavrnemo struju ako nista drugo da mi je dusa mirna radi svih onih puta sto su mi zavrtali struju u ratu. Makar na 48 sati pa cu nekako bit\' smireniji. P.S. Ne da Rujo nista po diskontu? Borice se oni za vas, do zadnjeg od vas :)