Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska elektronika i italijanska limarija...neprocjenjivo 😁
😂😂
Sad kad se reno zapali, nece vise ni sasija ostati.
Ovi ko SDA, ujedinjuju se sa svima...
Novi modeli Renault Htio 0.9 bemzin Chrysler 500 Nissan Multipla Fiat Juke DCi 1.5
Novi modeli Renault Htio 0.9 bemzin Chrysler 500 Nissan Multipla Fiat Juke DCi 1.5
Spoj francuske, americke, italijanske i japanske tehnologije, svabo ce biti ugrozen
Najnoviji model automobila Renault Fiat Chrysler korporacije: Le MERDE
Renault, Dacia, Nisan, Mitsibushi, Fijat, Chrysler sta ono jos sve ima u toj asocijaciji haha... I ispravka novinarima, to nece biti 3. nego 1. po velicini ujedinjena kompanija koja ce proizvoditi najvise automobila
Ovi ce se za 5 godina ujedinit sa svima
Spajanje firmi je pozitivno jer ce nabavka dijelova biti jeftinija i dostupna, sad fiat - renault i baterije, nije veze, bolje da su pojedinacno napravili ugovor sa kinezima, audi je napravio sporazum sa hundai to partnerstvo ce biti sigurno jako.
svo smece pod jednim krovom
Kakve ce to kante biti majko.mila