Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek prave mašine, ionako se hvale da su tehnološki napredni
Ukinuce Talisman, ha ja. Eto jakog auta, koji je kapitulirao u borbi sa Svabama. A prije njega Ford Mondeo. Eto dragi moji francuzoljupci gdje je Reno, a gdje je jedan VW ili Audi. BMW i Daimler da ne spominjemo. Sad u krizi se vidi ko je stvarno jak
Kriza tek dolazi, niko od tvojih švaba nema auto na struju da valja a ni suv/pickup za američko tržište a kamion ni zbliza. pokušavaju sa hibridima što je toyota uradila prije 20+ godina. kriza počinje kad giga-berlin počne proizvodnju.