Promo
48

Rekonstruiše se Robot Novo Sarajevo, otvaranje 12. maja

Foto: E. H./Klix.ba
Foto: E. H./Klix.ba
Robot je trgovina koja postoji na tržištu 28 godina nudeći širok asortiman proizvoda po najboljim cijenama. Početkom 2023. godine Robot tržni centri su odlučili kupcima da pruže nove mogućnosti savremene i poboljšane kupovine u svojim objektima.

Prethodnih nekoliko sedmica rađena je rekonstrukcija objekta Robot Novo Sarajevo kako bi mogućnost kupovine bila lakša i bolja za sve kupce.

"Svjedoci smo velikog rasta cijena i svakodnevnih promjena, te shodno tome, cijeli tim je radio jako naporno kako bi kupci imali bolju mogućnost kvalitetne kupovine i najboljih cijena. Tokom prošle godine svi naši kupci bili su svjedoci četiri velika otvorenja u gradovima Bugojno, Kozarska Dubica, Zvornik i Lukavica što je dokaz širenja naše prodajne mreže poslovanja. Pored svega istaknutog u 2023. godini planiramo otvaranje i rekonstrukciju još nekoliko prodajnih objekata čime bi zaokružili broj na 40.", izjavili su iz Robota.

Već godinama Robot je mjesto najbolje porodične kupovine sa najpovoljnijim cijenama što grade godinama uz dobro poznati slogan "Sve vrijedi kupuj i štedi".

"Ovim putem želimo sve naše kupce informisati da je ponovno otvaranje prodajnog centra Robot Novo Sarajevo 12.05.2023. u 08:00 sati.", poručili su iz Robota.

Pozivaju sve kupce da se pridruže kupovini u novom uređenom objektu gdje ih očekuje dobar asortiman proizvoda, najbolje cijene, nagradna igra i pokloni.

Vidimo se u petak 12.05.2023. Vaš ROBOT !