Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poskupljuje zato sto smo levati i zato sto imamo neobicno visok prag tolerancije na svakojake pljacke kojima nas pljackaju.
Trojka dala godisnje 100 miliona KM vise RSu od FBiH, sada to trebaju gradjani da placaju
A kada se napravi steta 3-4-5 hiljada onda se niko ne zali kada osiguranja snose te troskove zbog tudje nesavjesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
TROJKA-razocarenje!
Trojka dala godisnje 100 miliona KM vise RSu od FBiH, sada to trebaju gradjani da placaju
Mislio si da ce ti trojka ili osmorka rijesavat probleme
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro je rekao Edo Majka Mater vam j * * * m
Hercegovackim osiguranjima na račun. Jebem te bošnjače koji si glas dao sdp,Nipu i našoj stranci.
Pa sta je drugačije bilo sa SDA, nemamo mi nikog od političara i stranaka za narod. Samo vlastiti interes
Pokažite koliko je osiguravajućih društava završilo u minusu prošlu godinu pa ćemo vam možda povjerovat. Kupljeni ste od istih da bi im povećali ionako ogroman profit.
U potpunosti se slazem sa Only4Fun, mi smo levati u debili koji pustaju i idu linijom manjeg otpora radije cu pobjeci i biti vecinom nesteran nego izboriti se za ono sto je moje.
Ovo nam na godisnjem nivou znaci cca 30 KM, a mlijeko 365 KM, hljeb 182 KM. Naravno, niko od ministara nije se potrudio da smanji poskupljenje onog vecega. Klasicno skretanje sa pravih problema.
Moze ali da poskupi reg za nova auta i ona do 5 god starosti.Sto meni za fabiu da poskupljuje kad nisam rezervoar napunio do cepa nikad?
Zato će mnogi da vozaju bez registracije,kad milicija spava.
Hrvatski lobi uz pomoć trojke !!! TAČKA.
Harmonizirao bi ti nas u plinskim komorama da ti ko ponudi 100KM
Po podatcima BIHAMKA 1.184.000 vozila registrovanih u 2022g. I racunajuci da je minimalno poskupljenje 33KM to dodje oko 61 milion KM... Valja RSu vratit dug nekako, a ovo sigurno nije kraj.
Cijena osiguranja bila godinama ista, i kad su se vozile trulje, koje su se poslije udesa mogle popraviti za relativno male pare i sad kad na ulicama ima auta vrijednosti preko 100 hiljada, koliko hoćeš. E valja te skupe poraviti kad dođe do udesa i osiguravajućim kućama to isplatiti. Pored toga inflacija, tako da je ovo očekivano.
Na svakoj registraciji sjetimo I'm se majke.
Bošnjaci su ovce za šišanje, ne znam kako je ovako glup narod i do sada opstao
Sto niste smanjili rok isplate tokom naplate stete, a ne da mezetite ljude po tri mjeseca. Djubrad lopovska.
Trojka din-dušmani......Dilettant, pijanica I derpe