Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u RBA banci i u većini ostalih se naplaćuje mjesečna naknada za vođenje računa (oko 2 KM mjesečno) bez obzira imate li prometa ili ne, dok se u UniCredit banci naplaćiva 1.65 KM mjesečno ali samo kada ima prometa po računu.
moje dvoje djece otvorilo račune kod njih...imali su samo po jednu uplatu,ali nisu zatvorili račun...svakog mjeseca dobijali su izvještaj od banke...jednom otvorim i šokiram se----u dugu za svaki mjesec skoro 2 km...napominjem,to su bile debitne kartice...
nije bas istina to za debitnu, odrzavanje naplacuju samo u onom mjesecu u kojem imas promjene na racunu, ako se nista ne desava nema ni naknade za taj mjesec, tako bar meni... ali ako imas duga, kamate su uzasne, minus od 200 KM, za 2 godine narastao na dug od vise od 400 KM, znaci osnovica 200KM i nesto preko 200KM kamate, sad ne znam po kojoj je to stopi ....
Dao Bog da propadnete!
kako da ne...\'\'održivi model poslovanja.\'\'..daju ti debitnu karticu i skidaju svakog mjeseca \'\'za održavanje računa\'\'...na kraju ti pošalju obavijest da nemaš ništa na računu i zaprijete ti tužbom jer im \'\'duguješ.\'\'..