Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravio sam gore napisati da su uvezli iz Rusije i Kazakstana oko 5 miliona neradnika tj tzv. svaba iz Rusije a sve sami Rusi...to su najveci mafijasi i neradnici u Njemackoj!
Jes samo koliko su uvezli ovih nazovi svaba iz Rusije....sve sami neradnici koji imaju komunisticki neradni mentalitet i zive od socijale....sto se tice Turaka ,nasih i ostalih gastarbeitera oni rade najteze poslove u Njemackoj sto svabo nece ni da primirise....
to kad Turci u Svabiji sisaju drzavni proracun, a nista ne rade i ne doprinose pa se novac ne moze ulozit pametnije i eto ti nezaposlenosti po ledima Nijemaca
Evropsku zajednicu veze novcana valuta Euro. Sa nastavkom slabljenja ekonomije slabi i Euro sto dovodi do devlavacije valute a ako se ne zaustavi dovesce vrlo vjerovatno i do raspada Evropske zajednice jer ce to postati brod koji tone pa ce da se spasava ko moze, kako zna i umije. Kako stoji kurs Euro=$ US danas a kako juce?