Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kako da ne, na balkanu je bas super zivot! 🤢
Pogledajte u novcanik 24-tog, i sve će vam bit jasno
"poređenju sa septembrom prošle godine, industrijska proizvodnja u BiH, kalendarski prilagođena, bilježi pad za 7,4 posto. " Pad od 7.4% je otprilike kao da je cijeli jedan kanton nestao i nikom nista sporno!
🐑🐑🐑
Ovo je ono kao kad Fadil Novalic laže. Kaže s obzirom da je recesija u EU mi je nismo osjetili zato što pravimo autoput. Niti je recesija u EU, niti mi pravimo autoputa aman, niti imamo neki rast. Sutra možemo mi uci u recesiju. Ali ono kad laže on baš misli da je sve to marva koja nema veze sa životom.
I pored svih nasih problema i blokiranja od strane srpsko-hrvatskih neprijateljskih politika imamo privrednu rast bolju od pola zemalja Evropske Unije. Samo naprijed Bosno i Hercegovino! Nafaka je u tebi!
njemacka na aparatima