Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mjesecima sto je u svijetu padala cijena, to nista naftasi ha?
@Fant0m Rusija, Iran, Venezuela, Canada, i Kuwait slave
Kad ce drzava spustiti akcize kad vec nista ne grade i ne prave...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cudi me da odmah danas nije poskupila,jer mi nemamo ni litra zalihe. Sem kad pojeftini tad imamo milione litara koji su nabavljeni po skupljoj cijeni
Koje smo mi ovce, j.eb.u ljudi ne vade.
Naravno da ce poskupiti, rezerve imaju samo kad nafta pojeftini i onda se vade na njih.
A kako to da smanjenje cijena ne dovede do smanjenja cijena kod nas?
Priprema, Pozor, 3 KM. Pa ce se smilovat i stavit 2.85.
A sto to "mogao bi'.. 🤔🤔Pa moze.. Jer vi i onako ne pitate nikoga.. Kad se onaj nakaslje tamo u Arabiji.. A vi vec spremni za podizanje cijena.. 🤗A jeste li kad se sjetili da spzstite cijene...hocemo li to ikada od bas cuti.. Majmuni jedni pohlepni.. Gladni..!!!
Jeste,mi to sve znamo i palamudimo na klixu ?I sta sad ?Da smo pametni kakvo god poskupljenje da izadjemo na ulice.Al ja kazem cim svako voza,svaki dan,nenormalne guzve,znaci ima raja para.Kredit i kurcenje.Umjesto na proteste,manji racuni,vece plate itd...Milion razloga da se zapali drzava,a ovako samo i dalje palamudimo i ostaje na tome
Mater vam j unaprijed
Nije MOGAO BI ne eto povecanja za dan dva.
Kad padaju onda ništa?!
Pogan !
Naftasima u bih ovakve situacije najbolje odgovaraju,podice oni cijene i prije nego skoce na world stretu
smeta i meni, i ovdje na sjeveru su najavili podizanje cijena. moj komšija se samo smješka ne zainteresovano, upali svog zoe pežoa i kao dok holidej tiho izađe iz ulice.
Kako mislite naftaši? Pa tržište Bosne drmaju dvije tri firme koje uslovljavaju sve ostale... Petrol BH, INA i HIFA.. Ostali su male ribice koje igraju kako oni sviraju.
Nisu smanjili kad je pala cijena nafte.. Sad će na to poskupljenje..
Glasali ste,sad trpite i sutite
SDA - jer narod zna - dvaes’ devet godina na vlasti - cijene goriva nikad pasti, cijene cigara uz njih - se dižu nove glave svakih izbora stižu.
@misteriozni145384 Kakve veze sad ima SDA ziv bio. Pa dici ce cijenu i u Banja Luci