Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi sve uhljebi rade u EP BIH. Znam ih nekoliko iz TK koji su upali sa vezom i novcem
Zeljko Cvijanovic: Elektroprenos stabilna i funkcionalna kompanija. ----------------------------------------- Svakako, jedino sto je stabilno sto ste pozaposljavali svoje famiglije.
Da li se raspodijela vrsi na osnovu proizvodnje/izvoza struje ili odfrljoke kao za autoceste, kad genocid nije imala ni kilometra autoceste uzimali su 50% love? E Bakire, Bakire, ne ponasaj se kao pijani ruski oligarh kad djelis nesto sto pripada Bosnjacima.
Ko je ovaj direktor Matan Zaric?Sigurno je neki mladi HDZ-ovac koji se skolovo u Zagrebu
Elektroprenos treba podjeliti ekonomski na entitetske kompanije.Znaci koliko ko proizvede i proda u svom entitetu toliko ima.Dosta nas je Sarajevo pljackalo,nemozes nahraniti sve te lopove i probisvjete koji su se nastanili poSarajevskim budzacima i samo laju iz njih ko bijesni psi.
srbi, bez zajebancije, dignite aliji spomenik u svakom gradu u rs-u velicine nebodera
najbozeljniji poslodavac, politika i pare drmaju, kakva burgija
hocel biti za plate u ministarstvima?
ELEKTROPRENOS BIH I ELEKTROPRIVREDA BIH SU DVIJE POTPUNO RAZLICITE FIRME.
zanimljivo kako se slazu i nema nikakvog prepucavanja niti svadje kada je radpodjela miliona u pitanju a kada biko kakav zakon treba proci pucaj po nacionalnoj i zadaj strah i mrznju narodu
:))) upravo sam htjela isto napisati.
Pa gdje nece biti stabilna kada tamo sina uvali.
Samo da elektro i telekom ne cucnu ili se ne privatizuju
neka treba im dati jos, niko bolje ne blati svoju drzavu nego oni.
Mogli su ostvariti dobit i 4 milijarde da su za 50% smanjili plate, tj sa 4.000 na 2.000 KM. Dobit i poslovanje uvijek je bilo namještaljka.
E jest vam teško poslovati pozitivno. Infrastrukturu naslijedili, nijedan posao niste sami uradili - sve ide na tendere namještene za odabranu grupu privatnih firmi. A sredstva samo dolaze...čekam kad ćete toliko povećati plate da se više ne možete finansirati i tražiti poskupljenje struje!
Na osnovu cega se raspodjeljuje ? Hvala na kompletnoj informaciji...
Na osnovu vlasnistva dionica
Znam... ali drugim rijecima, koliko kapitala ko posjeduje i na osnovu cega je tako rasporedeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma to je vec pokradeno,sad ce Havaji,Karibi picqe materine..