Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ima u sarajevu stan za manje od 100.000?
@arizmunjo mozes naci negdje na periferiji Sarajeva nekih 40ak kvadrata za te pare , mozda i vise.
Ima i za 50 hiljada manjih stanova ako ne trazis u centru. Ali bezobrazna omladina hoce da kupi stan od 100 kvadrata u Titovoj i onda se zali sto im drzava to ne finansira.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mladi od 18 godna ???- Otkud nekome od 18 godina pare, odnosno kreditna sposobnost da kupi stan, a onaj od 35-40 godina bi maožda i mmogao uzeti neki kredit, ali se njemu ne pomaže. U prevodui babo (tajkun, mafija, politika - odnosnos ve zajedno) kupuje stan, pa da se njemu još doda.
Mogu kupiti djeca u hljeba a naša što su na birou 9 godina i konobaricu za 500 KM sigurno ne mogu
Nevjerovatno loša odluka prosto da ne vjeruješ u ono što čitaš. Bože sačuvaj.
Bas su nasli vrijeme kad ce pozivati za kupnju stana,kriza ce biti jos veca i ko moze reci da ima sigurnu placu i posao,jedino djeca politicara.Na kraju ce njihova djeca kupiti stan od 200.000 a prijaviti da je kostao 100.000 i dobiti te subvencije.
Odoše nam mladi u Istočno Sarajevo. Jedino su tamo jeftiniji stanovi od navedene cijene.
Imam stan imam kuću posao fino zaradim sve sam zaradio feninga mi niko džaba nije dao imam djecu zlatnu hvala Bogu i ako me išta otjera iz države biće nepravda
ono sto je bilo ohrabrivanje mladih da ostanu je oretvoreno u socijalnu pomoc za sirotinju i socijalne slucajeve. ko planira da kupi garazu ili stracaru na ivici kantona, sretno mu na konkursu
opet neka prevara!
Svi u Sarajevo, samo se tamo zivi
Taman uzmem garsonjeru i možemo žena i ja. Djecu nećemo ni pravit ne isplati se...
Jbg ti bi u sred titove da zivis, kupis na ap, dbr, vog pristojan stan do 100000
Je li koliko stavis u ugovor (sto se moze dogovoriti sa prodavcem -> moguca manipulacija) ili koliko ti opcina procijeni vrijednost stana (opet se moze manipulisati)?
Jeste dosadni vise sa tim 'gdje ima stan do 100.000' Ovo je za mlade parove koji zbog finansija traze mozda manji stan ili na periferiji nekoj, i nemaju platu po 3 hiljade da mogu kupit stan od 300.000 u centru centra sarajeva
Zacetak socijalizma
evo para za sda kampanju
Damir Filipovic iz SDP kao covjek koji je zavrsio pravni fakultet u Travniku sigurno zna vise od Faruka Kapidzica, covjeka iz struke, arhitekte koji je idejni tvorac Avazovog tornja.