Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno kako vucicevi trolovi ovu vijest izbjegavaju komentarisat pa jedan trolpo standardu uvijek nadje nesto negativno da Bosnje blati. Sustinsko pitanje, kako to da rafinerija za uljeprelazi ba gas?! Dali se iko pita sta Se ovdje radi?
Da vam ja odgovorim! Ovo je najveca pljacka Dudikovaca dosad! Od rafinerije se pravi elektrana na gas. Rafinerija ima dugovanja ca 500-600 mil KM(niko nezeli tacan broj da zna). Ona ce otic u stecaj. Kupit ce je jedan , koji je blizu rezimu fasistickom., za par mraka. I tako ce se oprat 500-600 mil koji su preko rusije deponirane na konte na kipru! I retim ce to opet prodat kao uspjeh posto
Brod je odavno potonuo zahvaljujuci Dodi d Grejt ❤
Mladež SDA predlaže da se, kad se već mora prijeći na plin, a zbog neposredne blizine Slavonskog Broda, donese odluka (demokratski-jedan čovjek, jedan glas) o vrsti plinskog goriva u predmetnoj rafineriji. Njihov prijedlog je, naravno, Ciklon B.
@fbUser1587201140 prijeci? predmetna rafinerija? 7 razred osnovne moj sinko.