Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad u komunizmu imaš više pogodnosti na osnovu vjere nego u demokratiji. Led te jebi
@velikioptimista Trebamo svi bojkotovati ostale prodavnice koji ovo ne budu praktikovali! Mislim na Amko komerc, Hoše i ostale!
@velikioptimista KONZUMizam hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece radit u nedelju, ali recimo npr: bingo Bihac p.j.60 radnic tog objekta ove sedmice nemaju slobodan dan, uzeto im je to pravo, vec ce im bajram biti kao taj slobodan dan, dakle moraju radit a sef tog objekt im je ukinuo slobodan dan, i cak moraju radit svako drugi dan duze po 2 sata koja nisu placena! Ovo sto sam napisao je 100% tacno kolega mi tamo radi !
Zasto pises lazi. Mjesec Avgust , koliko je radnika na godisnjem odmoru. Svi cekaju svoj red na godisnji. Zasto pljujes po Bingu koji jaca domacu privredu.
@berlusconi Hvala lijepo na informaciji. Sad je potez na Sindikatu da dalje postupi.
Sindikat zasca ubleha. Oni su sebi organizovali radno vrijeme,redovna primanja,penziono i zdrastvevno i to sve sto drugi nemaju. Sad oni nesto uradili za radnike,komicari jesu ali smijesni nisu.
Amku je malo da radi 24h...... Kod njega nema praznika. Da makar tim radnicima da duplu dnevnicu, jadne lome se od posla....
@Queen_81 Ne rade 11.
Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com
Vidjećemo hoće li raditi za Božić...ako je ovo ravnopravna država onda neće
Islam uzima maha kako u Bosni tako ce u cijelom svijetu, jedina prava vjera
Bilo je i vrijeme
mislim da u BIH trebale bi prodamnice svaki dan da rade a radnici da imaju u smjenama slobodno ili ko hoce ili da bude np placeno kao da je praznik !! zamislite sad dijaspora dolazi turisti prolaze kroz BIH sad je sezona !! nije bosna bogata drzva da ima neki izbor!!
@BIH ISTINA Sta mislis o volonterskoj radnoj listi za praznik i da se plati dvostruko, mislim da tako pise i o Zakonu o radu?
Pošteno, nek svak u krugu obiteji slavi svoj blagdan
Do cega smo dosli pa i ovome da se radujemo (Moderno Robovanje)
Napokon.
Balijee su najveca pogan na svijetu ..fujjjj !!!
Popisamm te bosno.. 😃
Mali, ali znacajan korak ka boljem za eksplatisanu radnicku klasu. Ne treba na ovome stati. Radnici trebaju shvatiti da znacajno doprinose stvaranju profita i da ne nasjedaju na suplju kvazistrucnjaka o trzisnoj ekonomiji, vec da se sindikalno udruze i gledaju poslodavce kao protivnika, ali i potencijalnog partnera, ovisno o situaciji i poziciji.
Ja sanjam, nije ovo istina da najbogatiji robovlasnik u drzavi daje slobodan dan za Bajram.
pa nece raditi zato sto je nedelja 😂