|

Radnici Una banke zadovoljni potpisivanjem sporazuma o kupovini s BIB

Radnici Una banke zadovoljni potpisivanjem sporazuma o kupovini s BIB
0
F
FENA
25.11.2010. u 13:52
0
komentara
0

dijeljenja
Radnici Una banke zadovoljni potpisivanjem sporazuma o kupovini s BIB Bihać
Krajem prošlog mjeseca potpisan je Sporazum o kupovini dijela imovine i preuzimanju dijela obaveza Una banke d.d. Bihać u privremenoj upravi, između Una banke u P.U. i Balkan Investment Banke, čime je otpočeo formalni proces kupovine koji podrazumijeva preduzimanje brojnih aktivnosti.
Te se aktivnosti odnose i na proces prilagođavanja radnika novom načinu poslovanja i obuke za rad, što je zahtijevalo dodatni angažman i doprinos zaposlenih radnika da bi se cjelokupan proces kupovine uspješno okončao.

Jedna od radnica banke Zlatka Toromanović istaknula je da potpisivanje Sporazuma o kupovini za radnike predstavlja pozitivan i dugoočekivan događaj.

Istaknula je uvjerenje radnika da su time osigurana njihova radna mjesta te da stoga vjeruju u svoju bolju budućnost.

"Motivirani smo i imamo želju da radimo i da se dodatno angažiramo, tako da nam i obuke i dodatno zalaganje koje smo u prethodnih nekoliko dana prošli ne predstavljaju veliki napor", kazala je ona.

Radnici su istaknuli zadovoljstvo što će potpisivanjem ugovora biti u mogućnosti da postojećim, ali i novim klijentima, ponude veliki broj bankarskih proizvoda, povoljne kamatne stope na kredite i štednju i druge pogodnosti uz primjenu najsavremenije tehnologije, te naglasili da će se potruditi zadržati visoki kvalitet poslovanja i profesionalnu uslugu.

Također, radnici su veoma zadovoljni dosadašnjom saradnjom s Balkan Investment Bankom, planovima, ciljevima i namjerama čiju je ozbiljnost i pokazalo njeno rukovodstvo u procesu kupovine, navode iz Una banke.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.