|

Balkan Investment Banka kupila Una banku

Balkan Investment Banka kupila Una banku
0
S
SRNA
21.12.2010. u 09:54
0
komentara
0

dijeljenja
Balkan Investment Banka kupila Una banku
Balkan Investment banka postala je vlasnik većinskog dijela imovine i obaveza Una banke iz Bihaća, te proširila svoju poslovnu mrežu za 11 poslovnih jedinica u devet gradova Unsko-sanskog kantona (USK).
Poslovne jedinice Una banke u Bihaću, Cazinu, Bosanskoj Krupi, Bosanskoj Otoci, Velikoj Kladuši, Bosanskom Petrovcu, Ključu, Bužimu i Sanskom Mostu od sutra će poslovati pod nazivom "Filijala Una Bihać, Balkan investment banka".

Direktor BIB-a Edvinas Navickas izrazio je zadovoljstvo što je potpisivanjem kupoprodajnog ugovora okončan u oktobru započeti proces kupovine većinskog dijela imovine i srazmjernog dijela obaveza Una banke, dodavši da su namjere i planovi BIB-a vezani za Una banku veoma ozbiljni.

"Već od srijede svim našim klijentima i građanima USK-a ponudićemo velik broj raznovrsnih proizvoda i usluga, povoljne kamate na štednju i kredite i ostale pogodnosti, uz visok kvalitet poslovanja, profesionalnu uslugu i uz primjenu najsavremenije tehnologije", istakao je Navickas.

Prema njegovim riječima, kupovina Una banke jedan je od najznačajnijih privrednih događaja u USK ove godine, kao i za zaposlene, koji su se pridružili timu Banke koja će se potruditi da opravda ukazano povjerenje, te da doprinese privrednom razvoju ovog područja.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.