{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Balkan Investment Banka kupila Una banku

S
21.12.2010. u 09:54
0
0
Balkan Investment Banka kupila Una banku
0
Balkan Investment Banka kupila Una banku
Balkan Investment banka postala je vlasnik većinskog dijela imovine i obaveza Una banke iz Bihaća, te proširila svoju poslovnu mrežu za 11 poslovnih jedinica u devet gradova Unsko-sanskog kantona (USK).
Poslovne jedinice Una banke u Bihaću, Cazinu, Bosanskoj Krupi, Bosanskoj Otoci, Velikoj Kladuši, Bosanskom Petrovcu, Ključu, Bužimu i Sanskom Mostu od sutra će poslovati pod nazivom "Filijala Una Bihać, Balkan investment banka".

Direktor BIB-a Edvinas Navickas izrazio je zadovoljstvo što je potpisivanjem kupoprodajnog ugovora okončan u oktobru započeti proces kupovine većinskog dijela imovine i srazmjernog dijela obaveza Una banke, dodavši da su namjere i planovi BIB-a vezani za Una banku veoma ozbiljni.

"Već od srijede svim našim klijentima i građanima USK-a ponudićemo velik broj raznovrsnih proizvoda i usluga, povoljne kamate na štednju i kredite i ostale pogodnosti, uz visok kvalitet poslovanja, profesionalnu uslugu i uz primjenu najsavremenije tehnologije", istakao je Navickas.

Prema njegovim riječima, kupovina Una banke jedan je od najznačajnijih privrednih događaja u USK ove godine, kao i za zaposlene, koji su se pridružili timu Banke koja će se potruditi da opravda ukazano povjerenje, te da doprinese privrednom razvoju ovog područja.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: