Sastanak nije urodio plodom
0
Radnici "Konjuha" ostaju u štrajku
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@upucen sam kome davati pare? ti bi da BiH vjecno pliva uz vodopad jeli? gdje to ima da svako ko propadne ide preko ledja normalnog naroda? mislis da je drzava tako bogata? mislis da je ovo dubaj ili mozda svicarska?
http://www.youtube.com/watch?v=zfLIXCc_6cw
bolje je da dadnu pare ovim napacenim ljudima, nego nafuranim zvjezama iz BH klubova!
dosadni ste... nemam ni ja posla i jel me ko pita????
I opet svi glasali SDA,a ovdje uprli oci u Causevica,kao da on ima obavezu da im pomogne,ja bandita majko moja!
Sta ces, bilo bi para, ali moraju otpisati dugove ovim klubovima koji su duzni desetine miliona, pa onda nema za postene radnike!!!
sve smrdi iz Sarajeva, nakotila se korupcija koju niko ne hapsi i zato nema investitora. Nehapsenje kriminalaca prouzrocilo je ovu nezaposlenost, ne politicari