Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta radi poreska inspekcija kada nema uplate doprinosa? Ima li kakvih desavanja? Ili su oni tu samo da kazne ove sto im nije uplaceno?
ko im je kriv, posla na sve strane ko hoce radit.
Bez zafrkancije kako ljudi zive godinu dana bez plate? I jos bolje pitanje zasto radi godinu dana bez plate?
e bas sam i ja konto pitat isto pitanje. misim se ko to normalan radi bez plate godinu dana,kako su dolazili na posao sta su jeli,ili jo to ona nasa standardna pokupi sve sto se more odsarafat,pa kad nestane javit cemo da nam nisu davali plate.
Ma mogu oni zivjeti 5 godina bez plate...Samo slanine sapunjare,rakije brlje i srbske casti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji debil moras bit da radis godinu djaba. Nek vas je nateglo
Fabrika za izradu 'Nista' od dvije sirovine: nema nicega i dze ba ono nestalo
Ja ne kontam......godinu dana bez plate,a devet bez doprinosa :( :( Šta se čekalo do sada?
Trice i kučine. Od komarca prave slona da bi zbacili Dodika koji se uspešno hrve sa neprijateljem. Pravi i pošteni Srbin ne zaboravlja najvažnije: da je narod u RS-u slobodan i živ zahvaljujući Dodiku i njegovoj sviti. Pravi Srbin uvek će glasati za Dodika i njegove ljude, u protivnom će RS biti pregažena od povampirenih Bakirovaca. Neka dugo živi Dodikova vlast.
BRAĆO HOĆEMO LI HALALITI DODIKU ??
Nema Dodika na vlasti = nema više RS-a. Zato se mora glasati za Dodika, u protivnom narod će doživeti novi Jasenovac. Verovatno i gore od Jasenovca. Na izborima svi odlučno za Dodika. Mnogobrojni životi su u pitanju.
A AKO POBJEDI DODIK UMRIJEĆETE OD GLADI PA BIRAJTE