Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Prebaci taj amazon centar u Madjarsku, Hrvatsku itd. Gdje ces u Njemacku kad oni za par maraka idu u strajk. Ovako sirotinji da ima gdje raditi. Tim njemcima je malo cijeli svijet.
Amazon je kriminalna organizacija nije dzaba najbogatiji covjek na svijetu.
ako radnik potpise ugovor.. odakle mu onda pravo da se u po posla buni? ako ti nije odgovaralo, zasto si potpisao?
upravo to.. jos pred praznike kad se ocekuje najveca zarada. Amazon treba njih da tuzi
možda nisu primali godišnje povećanje plate od 2%, možda nisu imali dovoljno duge pauze, što je u amazonu čest slučaj, možda im prekovremeni sati nisu placani... ima puno razloga da se organizuje štrajk na zapadu gdje ljudi nisu upali u apatiju i gdje se prava traže ako se ne plati 1 euro koji se zaradi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nemoj da bi slucajno radnici u Trokutistanu stupili u strajk u kojekakvim bingama,penijima,preventima,veritasima...nek ne puca samo !
a kolko ih to dzef bezos placa?
1350 eura na radniku na "traci"
@grrrrrr.2 u njemackoj je zakonom zagarantovana minimalna plata 1500 eura
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A treba malo onog amazonskog pedera stisnuti. Ovamo sam najbogatiji na svijetu a s druge strane radnicima minimalac i brojač koraka. Daj nešto zarade i radnicima. Motivacija je čudo.