Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko je naci posao ako si u kaficu ispijas ko zna koju kafu po danu,ili trazis posao a molis boga da ga ne nades.
bolje vrabac u ruci nego uvozni papagaj
Traže posao a mole Boga da ga ne dobiju
Eh da je samo godina. Evo jubilarne 2 bilo 1 jula.
Zato svaki mjesec Aliji rahmetli na mezar i Omeru Behmenu i onom lopovskom babi Gavrankapetanovicu izvrsiti nuzdu veliku i malu i onda pred KCUS cekat siptarku koja je pichocku studirala u ZG dok su nase doktorice i sestre po bolnicama brinule o ranjenim i bolesnim,da je malo propitamo gradivo.
mnogo njih odustane traženja posla, uključujući mene. Takvi su najgori okrenu se kriminalu, alkoholizmu lutanju itd. Niko neće da radi za lopove i prevarante
Samo nesposoban covek ne moze naci posao vise od godinu dana. Donekle razumem visokoobrazovane, jer ne zele da rade poslove koje su mogli naci i sa srednjom skolom, ali one upravo sa SSS, da ne moze da nadje posao, jednostavno zovem nesposobnim ljudima.
SOLOMUN VRTI IZNAD VJECNE !