{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radionica o implementaciji HACCP sistema u praksi

F
16.6.2008. u 11:00
0
0
Radionica o implementaciji HACCP sistema u praksi
0
Radionica o implementaciji HACCP sistema u praksi
U organizaciji konsultantske kuće “Bio-Base” iz Sarajeva, na Bjelašnici će od 18. do 20. juna biti održana radionica “Implementacija HACCP sistema (sistem kontrole sigurnosti hrane) u praksi”.
Radionica će se održavati u hotelu “Maršal”, gdje će polaznici imati priliku da nauče kako da praktično primijene stečeno znanje o HACCP-u, te saznaju kako da implementiraju taj sistem u nekoj drugoj firmi i kako da postanu “kompletan” kosultant za HACCP sistem.

Nakon završene trodnevne radionice, prema navodima iz kompanije "Bio-Base", svi polaznici će polagati ispit za HACCP konsultanta, a nakon toga bit će im omogućeno i potpisivanje ugovora o poslovnoj saradnji s ovom kompanijom, u svojstvu vanjskog konsultanta.

"Bio-Base" će, također, od od 23. do 27. juna u saradnji sa SERDA-om u Sarajevu upriličiti novu edukaciju za osobe koje žele steći zvanje HACCP menadžera - savjetnika za kontrolu zdravstvene ispravnosti hrane i bolesti prenosivih hranom. Do sada je to zvanje uz pomoć kompanije "Bio-Base" i SERDA-e steklo više od 100 osoba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: