{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Radenska preuzela Podravkin Studenac

F
FENA
20.12.2016. u 15:11
0
12
Radenska preuzela Podravkin Studenac
0
Radenska preuzela Podravkin Studenac
Radenska, dio grupacije Kofola ČeskoSlovensko, jedne od vodećih europskih proizvođača i distributera bezalkoholnih pića, uspješno je finalizirala akviziciju Podravkinog Studenca, te preuzela 100-postotni udjel u tvrtki, javljaju hrvatski mediji.
Tako je bogatom portfelju Radenske od danas službeno pridružena između ostalog i prirodna mineralna voda Studenac te prirodna izvorska voda Studena. Ovo preuzimanje dodatno učvršćuje položaj, kako Radenske, tako i čitave grupacije Kofola u jadranskoj regiji.

Radenska i Podravka su ugovor o kupoprodaji Studenca potpisale 20. rujna 2016. godine. Ugovor je sadržavao niz uvjeta koje je trebalo ispuniti prije prijenosa vlasništva. Navedeni uvjeti su ispunjeni, te Radenska je ispunjenjem financijskih uvjeta preuzela stopostotni udio dionica tako da je Studenac od danas i službeno član Kofola grupe.

Kofola grupa jedan je od vodećih europskih proizvođača bezalkoholnih pića, sa sedam proizvodnih pogona i 2100 zaposlenika u Slovačkoj, Češkoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Poljskoj.

Kompanija Kofola je poznata po svojem pozitivnom odnosu i poštovanju prema lokalnim brendovima i lokalnoj kulturi, te je udahnula novi život mnogim brendovima alkoholnih pića u navedenim zemljama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: