Izbor profesionalaca
37

R&S: Opremite se kvalitetnim HTZ proizvodima uz povoljne cijene i besplatnu štampu

R&S
R&S
Određena radna mjesta koja obuhvataju različite industrije podrazumijevaju odgovarajuću opremu za rad. Zaštitna oprema je u tom pogledu izrazito značajna jer kao takva, osigurava zaštitu od niza potencijalnih opasnosti i povreda sa kojima se radnici svakodnevno susreću.

Uočavajući potrebu da se na tržištu ponudi kvalitetna zaštitna oprema, kompanija R&S Sarajevo predstavlja proizvode HTZ opreme po najboljim cijenama uz mogućnost besplatne štampe.

Besplatna štampa za narudžbe iznad 1.000 KM + PDV

Svi proizvodi obuhvaćeni ponudom HTZ opreme izrađeni su od visokokvalitetnih materijala uz posjedovanje certifikata i standarda za sigurnost, osiguravajući trajnost i udobnost tokom cijelog radnog dana. Dodatni benefiti su i povoljne cijene te mogućnost da dobijete besplatnu štampu za narudžbe iznad 1.000 KM + PDV do 31. marta 2024. godine.

Na taj način možete personalizovati vašu opremu sa logotipom i nazivom kompanije te biti prepoznatljivi. Ponuda HTZ opreme obuhvata sve što je potrebno za rad u skladištima, magacinima i sličnim radnim okruženjima, od odjevnih predmeta do dodataka poput rukavica, zaštitnih naočala i kaciga.

R&S
R&S

Izdvajamo Hammer liniju radne odjeće koja uključuje radne pantalone, jaknu, prsluk i kombinezon. Spomenute proizvode, između ostalog, karakterišu ojačanja na mjestima izložena većem habanju te mnoštvo vanjskih i unutrašnjih džepova i odjeljaka za alat čineći ih veoma praktičnim za upotrebu.

R&S
R&S

Uz HTZ opremu, sigurnost na radnom mjestu postaje prioritet uz najbolje cijene i uštede. Ponudu kompanije R&S Sarajevo pogledajte na njihovom web shopu. Pratite ih i na profilima društvenih mreža Facebook, Instagram ili LinkedIn, te budite u toku sa aktuelnim dešavanjima i novostima.

Za više informacija kontaktirajte kompaniju R&S putem mail adrese [email protected].