Promo
48

Quick Lunch u Sunnylandu: Oaza mira za bijeg od užurbane gradske buke uz rani doručak

Ako poželite poseban obrok kojeg krasi sjajna atmosfera, predivan pogled na grad, tada pozovite svoje poslovne partnere ili dođite sa svojim timom uposlenika na Quick Lunch obrok.

Svakog radnog dana od 11 do 14 sati, u restoranu Oxygen uživajte u oazi zdravog planinskog zraka, ukusnom proteinskom obroku i izaberite jedan od 5 menija koji su na raspolaganju, za samo 9,90 KM.

Daleko od gradske vreve i buke, u mirnom okruženju, s pogledom na stazu Alpine Coastera i šumu. Café Noova je idealan ambijent za ugodne trenutke s porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima ili pak ispijanje jutarnje kafice uz dnevnu štampu.

Organizacija događaja nikada nije bila lakša. Sasvim novi i originalni ambijent osigurat će potreban mir i odlične uvjete za poslovna druženja. Uz vrhunsku uslugu i predivan pogled na Sarajevo, Noova je u svom dvoetažnom prostoru pogodna za:

  • prezentaciju nove usluge ili proizvoda,
  • seminar,
  • team building,
  • prijem poslovnih partnera,
  • radni sastanak.
  • stimulišite radnike, proslavite godišnjicu firme ili jednostavno napravite proslavu bez velikog povoda.
Nudimo mogućnost zakupa prostora radnim danima, do 50 osoba (uz zakup prostora nudimo korištenje projektora, platna, razglasa i flipcharta).

Sunnyland stoji na raspolaganju i za sve Vaše druge želje

Mislili su i na vas koji volite kasni doručak, pa će vas počastiti zdravim i ukusnim doručkom svakog dana od 09 do 12 sati. Iako je prvenstveno poznat kao popularno mjesto za zabavu i adrenalin, Sunnyland je i odličan domaćin za one koji vole započeti dan uz fine zalogaje ukusnog doručka.

Više informacija o rezervacijama možete dobiti putem e-mail adrese [email protected] ili na broj telefona 057/991-339.