Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi se nasi medjedi sjetili da sami zabrane ovaj i ostale letove... nego tek kad avio kompanije reaguju
Kurv... pardon. Sponzoruše na aparatima
Ma ja a,a za to vrijeme UAE donira pomoc za Corona virus Hrvatskoj i Srbiji.Za Bosnjake nema.
AMA ZATVARAJTE AERODROM KOMPLETNO - JA NE ZNAM STA SE TU VISE FILOZOFIRA ?!?!?!??!?! OVO JE TREBALO URADITI JOS PRIJE 20 DANA, A NE SADA RAZMISLJATI O TOME, ISTO VAZI I ZA ZATVARANJE GRANICA SMRADOVI JEDNI!!!
I to je trebalo davno zabraniti da ove fufice odavde ne mogu hodati tamo i donositi bolest
mi i arapi u svemu zadnji. nama su jucer uvalili pun avion gradjana iz srbije koje vucko nece da primi . nisu mogli ni smjeli sletiti u beograd kao da su na njihovom aredoromu ekseri .
Tamo nema sve veci broj bih gradjana, i linija i nije uvedena radi njih nego radi turista kojih sad nazalost pozadugo nece ni biti. Korisna je bila linija za to malo ljudi sto su bili tamo.... nadat se boljem
Sta su cekali do sada smjesno pravo i zalosno ujedno
Eto ti sad...samo nam je ovo falilo!
@Shasha Hahahaha
U pravi cas 😂