Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec vise od pola godine Turci i Jordanci saradjuju na letovima za Sarajevo i sad se nasao neko pametan da to objavi. Sto se karte tice , od prvog dana se to radilo na jednoj karti, valjda bi to neko ko se bavi ovim poslom i informacijama trebao znati.
Se.rem vam se na sve to!! Da je napisan clanak ali da se spominje let Brisel-Milano-Sarajevo rekao bih svaka cast!!! A ovako se.e mi se na prljave smrdljive aroope Bookirove.. al NOROOOD ZNOOO ZOSTOO!! Je.ala bas SDOoo pa je opet IzglOosOojte obavezno!!!!!!!!!
Pitaj cigu koji su najmoćniji ljudi? Kaže cigo..pa ovo Saudici. Koji Saudici cigo? Pa ovi Saudi A4,A5,A6
@CDD Sta je mamlazu, harapi vam sve pobubase. Nece nista vama ostat.🤣
sarajevo postaje centar za harapske pedofile. seks turizam sa maloljetnim bulandzerkama.
@CDD Dubai ti je svjetski centar za pedofiliju. avionima ih dovode iz cijelog svijeta da ih harapi natežu.
Slijece li u to Sarajevo kaki avion sa Zapada?