promo
0

Prva islamska mikrokreditna fondacija: Krediti za penzionere i zaposlene u roku od 48 sati

Prva islamska mikrokreditna fondacija jedina je bh. mikrokreditna fondacija koja posluje po šerijatskim bankarskim principima.

Maksimalan iznos kredita je 10.000 KM sa rokom otplate do 18 mjeseci. Mikrokreditni program Prve islamske mikrokreditne fondacije fokusiran je na pomoć svim kategorijama stanovištva.

Posebne pogodnosti da brzom i jednostavnom procedurom dobiju kredit imaju penzioneri i zaposleni. U proteklih 20 godina, Fondacija je plasirala više od 21 hiljadu beskamatnih kredita u ukupnom iznosu većem od 50 miliona KM, pomažući brojnim građanima Bosne i Hercegovine da se obrazuju, pokrenu vlastite male biznise, obnove svoje kuće i na druge načine unaprijede svoj životni standard.

Krediti Prve islamske mikrokreditne fondacije na raspolaganju su svim građanima sa redovnim izvorima prihoda, po pojednostavljenoj proceduri koja omogućava odobravanje i isplatu pozajmica u roku od 48 sati. Neovisno o visini i ročnosti kredita, klijenti plaćaju samo njegove troškove obrade – konkretno, klijentu kojem je odobren kredit u određenom iznosu, na račun se isplaćuje taj iznos umanjen za trošak obrade kredita, a on Fondaciji vraća odobreni iznos, bez obračunavanja bilo kakve kamate.

Ured Fondacije je u Sarajevu, ali njeni kreditni službenici, koji su dostupni i putem Vibera, pokrivaju prostor cijele Federacije BiH. Kontakti u Sarajevu: 033 666 233 i 033 666 224. Viber brojevi: 061 233 455 (Kanton Sarajevo), 062 021 777 (Zeničko-dobojski kanton) i 061 720 838 (Tuzlanski kanton).