Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li vijagre? nije mi se digo od zadnjeg kongresa sdp a
Zatvaraju Zemaljski Muzej otvaraju Apoteku ! Sta ces bolestan narod, trebaju him lijekovi !
ima li tramala
njam..njam...njam
ima li Tramala ?
e mogu li kupiti leponex i tramaldone bez recepta
...ide bosaurin dobro sa travničkim sirom...
a meza se nije pojela...
Na sta je spao ovaj SDP!! Pojave se na otvaranju jedne apoteke, koju usput receno otvara JU kao najzaduzenija zdravstvena ustanova ovog tipa u drzavi!! Ali to naravno nije vazno. Bitno je da se oni pojave, jer apsolutno nista drugo nisu napravili u dosadasnjem mandatu, pa im je i otvaranje apoteke dogadjaj!! Sramota!
U Norveskoj je bila velika polemika oko toga treba li dozvoliti prodaju Paraceta (Acisal i slicna gofna) u samoposlugama .Jedva dozvoljeno i uslo na mala vrata:A kod nas znaju sta jandom narodu treba , lazne nade o zdravlju ako kupis vrecu lijekova ..:Cuvaj zdravlje da ti ne ode pa ti ne treba ni ovaj ducan .Jedu bijeli hljeb ,dokazano otrov zbog secera i karbohidrata,jedu tulumbe i baklave sa 20 000 Kcal po komadu dokazano secerna bolest , puse ,dokazano rak ,jedu przeno meso sa rostilja dokazano rak debelog crijeva -gastritis i druge bolesti stomaka ,piju sokove koji prema pH vrijednosti vise lice na kiseline a niko nece da nabere zare i borovnica da pije zdravo i jede zdravo.A onda trci u SDP -hecim-ducan da oni zarade ogromne pare na narodu koji treba samo malo vise obrazovanja i da je manje malogradjanin.Bijeli hljeb ide ko halva a to vise niko na svijetu ne jede ....
Prošli put sam kod vas kupila..kisili su Acisali :D
to nije apoteka (ljekarna) nego je drogerija, u kojoj možete kupovati blaže oblike lijekova za koje nemorate imati lječnički recept. ako se nevaram na to mislite.
...uz apoteke otvorenog tipa potrebne su i ustanove zatvorenog tipa...
hljeba i leksaurina...
e ovo su najzad fotografije po mom ukusu, fino eksponirane, svaka cast fotografu Nedimu!
\'Oce li bit\' marimahune u apoteki?
...apoteka :)