Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja besmislice, netto placa ima nominalni pad u odnosu na decembar prošle godine 1.5%, a brutto plaća nominalni pad za 1,6 % odsto u odnosu na decembar 2009. Pa kako su moguća dva različita postotka pada netto i brutto plaće kad su doprinosi ostali isti.
Kaže se NE TO dirati. A može BRUH-oooo plata 450 KM na građevini.
Samodapotvrdimdasekazenetoplata a ne neto plata. Kazese NATO akobashocetedaznate.
jeste kad se u tu statistiku uracunaju i plate od ovih g.o.v.n.a.r.a. i svih izvrsnih vlasti onda se mozda i dobije ta cifra od 798KM neto. P.S. I stvarno BRUTOPLATA-NETOPLATA nigdje veze.
za neto platu se kaze netoplata a za bruto platu se kaze brutoplata...ahahahahaaa. Ovo mvise nije rijec o nedostatku lektora, ovdje je rijec o nepismenosti....halo Sa-x, uozbiljite se malo, ovo prelazi sve mjere.
jel se na bosnjackom kaze netoplata