Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodajem vikendicu na vlasicu povoljno. ili mijenjam za jahorinu ili bjelasnicu. :-)
Na vlasicu su zavladali tajkuni i sl.. Ljudi gore imaju 2 topa za snijeg, ali nemaju dotok vode do njih!!! :P Vec nekoliko sezona je vrlo lose... Bude snijega sredinom decembra i onda opet padne pocetkom februara.Ne bude kad treba....
Nadam se da ce sve gore jednu noc izgorjeti...
Sve ovo vrijeme kontao da je Vlasic u RS,. Nesto se nauci i na ovom SA-x
nadam se da vise nikad snijeg nece gore pasti! Bio za novu godinu dolje pa skuplje me doslo nego da sam u Schladmingu bio...sarajevsko pivo 5 KM, ulaz u bilo koji kafic 10Eura a casa vode iz slavine 2 KM... Sveta Jahorina!
vlasic je dijamant bosanskog turizma
Vlasic su upropastili \"biznismeni\" i \"estradni umjetnici\" cija djeca, uglavnom maloljetna, skuterima prave guzvu i pometnju kako na stazama tako i na prostoru oko hotela i vikendica. Zbog njih je boravak na Vlasicu (Babanovac) sve samo ne odmor. Policija im ne moze ili ne smije nista je ipak treba stisnuti petlju pa se suprotstaviti kabadahijama. Ukratko - Babanovac je upropasten i propala investicija zahvaljujuci nemaru vlasti i policije kao i groznim urbanistickim rjesenjima. Sto se mene tice, prica zvana \"Vlasic\" je zavrsena za sva vremena.
Neće više ni biti tu snijega.Sada ide globalno zatopljenje i zaboravite na snijeg.
pa i ne propala kad se ulaze samo u zgradurine a nista u osnovnu infrastrukturu poput vode i odvoza smeca. O ulaganju u rekreacijsku infrastrukturu da i ne govorim. Trebaju italijani da dodju da pokrenu nesto. Sramota.