Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ofarbajte te avione malo ukusnije, sto ste ofirni, ne farbajte nos aviona, ko da vam je paint dizajner neki drvosjeca.
Mislim da se preuranilo. Preporucujem pilotima da osobno prekontrolisu zrakoplov u Beogradu prije svakog polijetanja. Znamo kako Bijedic poginuo.
Saraejvo - Beograd - Sarajevo 117,00 EUR sa taxama Saraejvo - Zagreb - Sarajevo 115,00 EUR sa taxama
ma veze vi nemate sa zivotom, sve vas u skolu treba poslati!!!
Najbolje je vozom putovati... paket pive, dobro drustvo i uzivanje. A cijena karte vozom nije preko 70KM povratna. oko 68KM mislim. @dd - nisam ovaj strucnjak, imao je i on svoj nick nekada;)
Ovo je presmijesno - taksa je, dakle, minimalno, 70 EUR - tako da ovo nije vidjelo \"low cost\" cijenu! Kad bi neko htio pustiti Germanwings da uvede ove regionalne letove, e to bi vec bilo nesto konkretno! (Ja odoh u London RyanAir-om iz Zadra - SEST (6) EUR povratna karta, ukljucujuci takse. Izbacili te superpovoljne karte nakon one frke sa vulkanima. Jednog dana mozda se mogne i odavde tako.)
ko god stavi nogu u beogradu on je neprijaelj i izdajica bosne i hercegovine!!! dok ratni zlocinci ratko mladic , goran hadzic ne budu isporuceni hagu, dok ejup ganic ne bude u sarajevu i ilija jurisic u tuzli ne stavit nogu u tu fasisticku i krvolocnu druzinu sanu ideologa i ubica na celu sa dobricom cosicem i borisom tadicem!!! basanci ne budite naivni!!!!!!!!!!!!! pokazite da imate memorije i dostojanastva!!!!
vidimo promena cim su turci kupili srbska kompanija...
Ide li voz od Ploca direkt za Bg ili treba presjedati?
A kolika je cijena i stočno Sarajevo-Beograd preko sky srpski?
Karta te izadje 109 ili 129eura nisam skroz siguran, ali uglavnom ta je cijena i nije jeftinije, malo je jeftinija nego sto JAT vamo leti.
I, koliko na kraju balade kostaju te famozne takse? Kako me nerviraju ove nepotpune i nedovrsene vijesti...isto Express majke mi...
A kakav je to monopol bgt? Sto najmanje para uzimaju u regionu za prihvat i otpremu aviona? Ne petljaj se u ono o cemu veze nemas!
\"...iznosit će 29 eura, odnosno 30 eura, plus aerodromske takse.\" Pravo dobra vijest !!! Dihtuje li iko ?!?! Aerdromska taxa 50 ili 100€ ?!!?!
čuj bez taksi .. pa svak zna da je sa taksama zavala žešća!