Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da treba povećati cijene samo ja u to nevjerujem jer mi poljoprivrednici nemamo ničiju podršku pa čak ni izabrane vlasti jer oni samo misle na sebe. zahtjeve asocijacije proizvođača mlijeka treba da podrže kao prvo federalni ministar kao i premijer vlade jer je on donio odluku da cijena mlijeka bude 0,57 KM zato bi molio i građane da porže nas proizvođče sretno
Pa naravno da traze, i neka traze. Cijene svega se dizu astronomski visoko, sve skupi, plate nasih parlamentaraca i ostalih sa njima, a jadni poljoprivrednici, koji bas se ubijaju nacisto od rada godinama dobijaju isti cijenu za svoj proizvod. Podrzavam ih 100%!