Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodato, blago nekima-pojedincima, hajrovalo se, jadna raja samo može pročitati ovo kao informaciju ali boljitka nama nema,
kao covjek od te struke, mislim da je uradjen odlican posao.. tu je za velike pare fakticki prodato samo zemljiste koje treba ocistiti, jer te pumpe nisu u skladu sa danasnjim standardima.. objekti su mali, ni jedan nema prodavnicu i wc, spremnici pod zemljom ostarili i korodirali.. kupac fakticki mora sve srusiti, uloziti velike pare da prosiri prostor za spremnike i umjesto sadasnja 2 spremnika ugraditi 5-6 ako hoce tociti vise vrsta goriva kao na normalnim pumpama... te onda idu nadzemni radovi..
"_Ponuđač je ponudio cijenu od 6.615.000 eura, a u roku od tri godine investirat će 3.100.000eura i preuzeti 61 radnika Energoinvesta Hrvatska d.o.o i za njih osigurati radni odnos u skladu sa Zakonom o radu Republike Hrvatske." Meni ove cifre ne znače ništa, jer nije napisano šta BiH sve ima u Hrvatskoj, kolika je stvarna vrijednost? Da nije možda otišlo u bescijenje? Ne bi me čudilo da jeste.
Prodavao Mujo kravu i nikako da proda..dolazi Suljo i kaze ,bolan Mujo ne prodaje se tako krava...sas'vidjet..za koliko bi je prodo' pita Suljo..,pa,1000 maraka a moze i za 900 stoja...mala,zgoljava ,daje 5l.mlijeka...i to bi dosta bilo....samo da se rijesim belaja....Dolazi prva musterija i Suljo preuzme prodaju...Kolko' ti je krava,pita musterija..2000maraka kaze Suljo i fali kravu.....daje 10.l. mlijeka,malo pije vode,moze joj naramak trave 3.dana biti.....nekad i 15.l. mlijeka se namuze,skoro dvaput se teli godisnje.....Mujo vise nije mogao slusat pa ce Sulji..Bolan Suljo ,da sam znao da je takva ja je nikad prodo' nebi....Dzekna jos nije umrla a kace' ne znam....Neke su krave ne presusne....nego je vime sve manje i manje.....
'oće li nam sad bar plate isplatiti? Ovo je firma kojoj se izgleda klanja đenaza u odsustvu!
...ionako će uskoro i hrvatsku prodati...
...Dosao covjek da kupi kucu i pravo se zaputi do komsije, pa ga upita: onaj sto prodaje kucu jeli je on pravio? Kaze komsija nije! A dobro onda cu s njim lahko!