Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja da imam sad 20 miliona i ponudim, ja to opet nebih mogao kupiti, jer nisam stranački opredjeljen, zna se ko će kupiti, oni koji su doveli Ditu na ove grane.....
@cosmo.3 Dobro ste rekli, niste strateški partner!
@11111tayson....,,Alu yebi ga, puno je lakše grob iskopat nego Bakiru i Gutiću reči da su lopovi - a jesu ... ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamjena za nesto sa profila? Pozz
15m i daj ljudima sta ce oprati!
Trebalo je ostaviti oba sistema i socijalisticko samoupravljanje gdje je moguce i privatno vlasnistvo. Ovu tvornicu su povratili radnici uz pomoc Binga pa i kupaca. Dakle zasto je prodavat? Neka ostane radnicima ... ( ne volim socijalizam, ali ako je bilo nesto dobro u njemu to nije trebalo unistavat).
Bilo je dobro prije 20 godina. Tehnologija zastarjela, razvoj vjerovatno i ne postoji, modernizacija je strana riječ...ako neko i "dadne" 17 milion to će biti neka prebijanja dugova, i sl. prevare. Zašto je prodavat? Zato što treba uloziti 5 miliona žive love da se pokrene proizvodnja (kako treba, a ne po principu "hajmo pomoći, kupi 1kom 3D deterdženta") a radnici ne mogu dobiti taj kredit ni po kojoj osnovi.
Biohemija iz Srbije ce je kupiti.
samo bingo jedino su oni patrioti
Kome li je Bakir ovo obečao za sitnu lovicu poklonit ... Vjerojatno će se neki Arap pojavit ... ? ! ?
Komw li je Bakir ovo obečao za sitnu lovicu poklonit ... Vjerojatno će se neki Arap pojavit ... ? ! ?
pocetna cjena 17 miliona a prodat ce se za 7 ;) ako bude i toliko kriminal je cudo
U tom grmu leži zec. Ja šta je zecova kod nas... turizam, odmah. Rent a puška (lafo lovačka).
Sto su u ratu planirali i razradjivali dok su drugi ginuli i sakati ostajali do sada i sada ostvaruju --kupci domaci spasioci ,vrsni privrednici, patriote recept jasan --i na svim stranama i svim bivsim republikama isti -- pokradi , unisti opljackaj, nedaj da radi , mesetari, pod tudjim imenom pokreni ,proradi, razradi i jeftino za bagatelu fol kupi i za certifikate od drzavnog ,narodnog, pravno privatizuj i debelo zaradi, i zaposli dio marve
Komw li je Bakir ovo obečao za sitnu lovicu poklonit ... Vjerojatno će se neki Arap pojavit ... ? ! ?
Niko normalan nikada neće dati taj novac, desit će se ista kombinacija kao i sa AGROKOMERCOM, jer su ovdje u privatizaciji za papire i ništa privilegovane elite kupile državu, dali jadnicima certifikate koje su onda od tih istih jadnika otkupili po 3% vrijednosti i od ništa stvorili nešto. Zato je i bio rat, jer da je bila mirna pretvorba i svako sebi ne bi bilo baš ovako providno bogačenje. Ove priče o nekim gigantima su šuplje jer su to mrtve kompanije sa negativnim bilansima poslovanja.
sve rasprodase
Neka je kupi gospodin Rusmir Hrvic ili AS grupacija i biti ce itekako konkurentna. Taj covjek sta je god kupio, podigao je na noge. :)
a hoce li ko odgovarati za kriminal prilikom prošle privatizacije i nakon toga?