Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a generalni direktor Applea Tim Cook za to krivi Kinu s kojom SAD vodi trgovinski rat, a koja je ključno tržište prodaje iPhonea. -------------------------------- Sviranje quuurcu. Pa nisu blesavi ni oni koji si ga mogu priustiti da kupe danas telefon za 1500 eura i da u septembru kad ovaj izbaci skoro identican model drugog naziva, izgube barem 60% trzisne cijene jer ce ovaj odluciti da nakon godinu dana taj model vise nece proizvoditi. Cook je veci kurvin sin od Sirijca.
"Zbog toga je ovaj tehnološki div na pragu da izgubi blizu devet milijardi dolara u odnosu na predviđanja." Ja predvidjo da cu danas na šljaci zaradit stoju, a zaradio cvaju, jel to znaci da sam sad izgubio 80 mara?
Ja imam i Ajfon od firme i Xiaomi privatno. Xiaomi daleko bolji, brzi, bolja baterija i cini mi se kvalitetnije napravljen.
yebiga toe zato shtoe slaba kupovna moc ubosni. raja nema para. sori epel
Ja ne mogu ni te Kineske da kupim. Kod mene Nokia iz 2001 radi samo dok je učključena u struju.
ma prave skupo smeće
Koji broj treba zvati za donacije?
treba skroz ukinuti prodaju u kini , huawei se isto tako ne prodaje u americi pa opet ima vise prodanih mobitela od iphone
Huawei mate lite 10 380 KM, nikakve nema razlike sa mobitelom od 1000 KM, pa ti kontaj. Pres eravaju.
Naravno da se slabije prodaje kad je skuplji u odnosu na konkurenciju, ovaj zadnji model Iphone XS kosta iznad 1000 evra, naravno da je suludo dati pare za telefon (osim nasim fenserima koji kupuju da pokazu da imaju) A ovo za gubitke mogu da vezu macki o rep - na pr. oni planiraju da ce da zarade 50 milijadi dolara a umjesto toga zarade 41 milijardu pa kukaju kako su izgubili 9 milijardi :))))
najbolji su kineski mobilni u svijetu.........
Ifuckphone?!
Ja kupio xs max cim je izasao,mogu da pricam na njemu jedino kad prebacim na zvucnik😂
Smanji cijene majmune i eto prodaje. Kvalitet nesporan al cijena paprena
Ova me vijest toliko šokirala, sad moram 2 bureka pojesti.....
Mi u Bosni cemo da popravimo prosjek !