Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sead Numanović Od sutra smo u getu ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kad moze poslanik malu Aisu od 8g guziti zasto ne moze i mosnjak Edhem Meškiću pastorku od 8g i 16g starosti http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/edhemu-meskicu-18-godina-zatvora-za-silovanje-pastorke-i-prijateljeve-kcerke
20. april. 2007 Vrhovnom sudu Srbije podnet je zahtev za zaštitu zakonitosti zbog kršenja zakona i normi o pravima dece na suđenju vladici vranjskom Pahomiju (54), koji je presudom Opštinskog suda u Nišu u martu 2006. godine optuzen da je počinio bludne radnje nad četvoricom dečaka koji su učili za sveštenike te ih terao na bludnje radnje tako sto ih dirao za straznjice i mazio po genetalijama pokusavajuci njihove penise da stavi u svoja usta. ------------------------ ---------------------------- ---------------------------- ----- 12 Maj 2009 Prema saznanju B92 Srpski patrijah pavle i dalje gubi na kilazi radi bolesti AIDS koja je prouzrokovala slabljenje imunog sistema,iako jos uvek nemamo saznanja na kojem lokalitetu se nalazi i da li ce biti spaljen posle smrti ili ce biti zakopan na nekom nepoznatom lokalitetu kao Draza Mihajlovic.
ja jes problem za island :) 300 hiljada stanovnika a drzava bankrotirala... prije prodavali 100 auta godisnje a sada 10 :)
Karadža laze
ima li neko kakvih klipova sa exita? :) p.
ma nije to zbog krize, vec zbog toga sto se ukida uvoz automobilima preko 7 godina........................kod nas je uvijek kriza ili... !!!