Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u bivaoj ex yugi i njenim republikama Nismo svjesni koliko smo bogati i sta sve imamo .. jos da nije bilo virusa SANU koji je tamanio sav ne srp.zivalj pa mi bi smo svi bili male svicarske ... Ovako iati drek ili ti protagonisti SANU ideologije vladaju i prijete, naoruzavaju se i sl. I sve nas drze kao taoce .. umjesto da proizvodimo i suradjujemo..
Kapitalizam je gora bolest od korone
Siromašno je najmanje 2-3 milijarde, a pola će skapavati od gladi
Bolje da pola planete pati u siromastvi nego da umre 100 miliona staraca koji su svakako na samrti.. To je to logicko razmisljanje mase vodjeno sebicnim emocijama i praznovjerjem.
@objektivno123 Vidi, ako imas roditelje idi njima kuci i kazi to isto, bolje da Vi umrete ili ih zarazi i kazi da bolje oni da umru nego ti mladji ... ne odlucujemo mi kad ce ko umrijeti i ne umire se od bolesti kako kazu nego od smrti... tko tebi garantira zivot i da neces u par minuta umrijeti ili bilo kome... zato jarane skontaj se ziv bio..
Vidis moji roditelji su racionalni i sami kazu da je sasvim uredu da priroda ide svojim tokom i da umre onaj kome je vakat umjesto da unistavamo milijarde zivota zbog par djuturuma koji ce svakako umrijete ako ne od korone inda od prehlade, srcanog, rake, upale pluca itd. A kako je krenulo umrijet ce od gladi jer su s....li ekonomiju.
svakako smo siromasni
@Elda U Glavi.. svakako..
Pa vec ima milijarda u Africi i Aziji koji su siromasni, svake godine 4-5 miliona DJECE U TIM ZEMLJAMA umre od gladi i bolesti pa nikome nista dok se zapad preserava
Dobro ima li iko ikad odgovoran za bilo šta? Naučnici godinama upozoravaju na markete u Kini, na moguće pandemije, niko ništa? Za šta vi služite tačno?