Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo zbog ovih gore navedenih argumenata će Turska ispuniti Srbiji sve želje. Najveći promet imaju kroz Srbiju. Za Tursku najvažnija tranzitna zemlja. Zato i prave dva autoputa koja spajaju Republiku Srpsku sa Beogradom. Bakir radi isto za te autoputeve jer njemu su važnije turske tranzitne rute ne bošnjačke. A RS se pobrinio sam za dobrosusjedske odnose sa Hrvatkom, inače nebi preživjeli.
Granice i jesu Open Balkan, to je sustina price. Kada kamion sa robom krene iz, npr, Sarajeva za Nis, nigde se ne zaustavlja sve do istovara robe u Nisu. Jos u Sarajevu se vrsi carinski i fitosanitarni pregled i kad vozac sedne u kamion ete ga u Nisu za nekoliko sati..kad se izgradi auto-put. Ko nece u Open Balkan neka putuje 3 dana i ceka na granici, mozda tako treba
hakem80 do sada su potpisana 3 ugovora, jedan je o nesmetanom prolasku robe na granicama. Drugi je o brzoj pomoci jedni drugima u slucaju vanrednih situacija. Treci je da drzavljani sve 3 drzave imaju pravo da borave i rade na teritoriji istih sto je dobro za privlacenje stranih investicija. Sta tu moze da bude lose?
Privrednici finansiraju politiku, da ih ne dira u njihovom svercu
Prava istina o kornavirus: https://www.facebook.com/Ufo187Gang/videos/268107321653587
Robovlasnici u dilemi između broda i avina fašta da kupe a rob neka radi 25 radni dana za 600 km
Dzabe ste ubacili Internet Brigadu AV . N EJMA OD TOGARCE NISTHA . SVE DOK SE NE RIJESHI ODNOS SRBIJE I KOSOVA. NISTHA ZAPAMTITE DOBRO . I PURUCHITE I SHVABAMA AI TURCIMA NEMA NIKAKVI MINI-MAXI SHENGENA,NI ZAOADNOG NI OTVORENOG I BILO KAKVIH OTVORENIH GRANICA SVE DOK SRBIJA I KOSOVO NE RIJESHE IZMEDJU SEBE....NEJMAAAAA
U redu je što privatnici misle na biznis ali mi jednostavno ne možemo sa srbijom, i dalje nam o glavama rade i dalje bi nas komadali i dalje bi nas u jame bacali...
98% vijesti na BiH portalima o SRB! 2% vijesti na SRB portalima o BiH! Tako će biti sa open balkan!Uvoz iz SRB 98% izvoz iz BiH 2%!
Glupog naslova u pm
OTVOIRENI BALKAN I KAHVEZ ZA ZATVORENI TAMNi I VILAJET !!!!!
Znači zapad gdje trebamo izvoziti zatvoren, a istok odakle trebamo uvoziti otvoriti. BH poljoprivrednici se mogu objesti ako se ovo ostvari.dodatno će pojeftiniti i ovako jeftina roba iz Srbije,Albanije i Makedonije.
Kad za sto godina Bejha uđe u EU reći će hoćemo opet vize i granice! Tako se osjećamo sigurnije!
Bošnje najbolje u kavez! Tu bi bili najsigurniji!
Ako se ne moze sloziti oko ekonomskog boljitka za sve ovdje nema buducnosti
Šta će time Bejha izgubiti? Ništa! Šta će Bejha time dobiti? Ja mislim mnogo toga!
Navlaka za naivne Bošnjake.Velika Srbija u rukavicama.
A zasto ne velika BiH?
Ja ne znam šta tu ima da se razmišlja! Da imamo Open Balkan već sada onog Vranja ne bi ni uhapsili!😏