Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno u javnom sektoru. Nabili su ih toliko po kancelarijama da nemoguće disati.😋
Ako angazuju domaće proizvođače nemogu se ugraditi. Ovakvo nabave uniforme iz inostranstva a firmi koja sije uniforme kazu: "Moje je 100 000".
nije tacno, vec imaju dogovore sa npr koteksom koji proizvodi usrane uniforme, ko da vrecu navuces, dok su uniforme koje su donirane od turske 20x kvalitetnije i prikladnije radnoj uniformi i duplo jeftinije u odnosu na ove iz koteksa... pa ti dodje sef i kaze ne smijes nositi ovu tursku vec samo ovu od koteksa..
Ma ne ugrožava, moraju to da bi otvorili novih 100.000, ko ne riskira ne profitira...
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ