biznis
158

Privredna banka Sarajevo zapošljava u četiri grada u BiH, konkurs je otvoren

Jedna od vodećih banaka sa domaćim kapitalom na tržištu Bosne i Hercegovine za 2023. godinu planira širenje poslovne mreže i prijem nove radne snage.

Uprkos pandemijskoj krizi, a zatim i rastućoj neizvjesnosti uzrokovanom aktuelnom inflacijom, poslovanje Privredne banke Sarajevo d.d. Sarajevo je u uzlaznom trendu, zbog čega Banka najavljuje nove poslovnice i nova radna mjesta!

Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo je u 2022. godini ostvarila najbolje poslovne rezultate u svim segmentima iako posluje u izuzetno izazovnom okruženju, te je iz tog razloga odlučila u novoj 2023. godini proširiti svoje poslovanje na sljedećim područjima: Sarajevo, Olovo, Živinice i Tuzla.

U skladu sa širenjem poslovnih jedinica, Banka raspisuje oglas za prijem voditelja, IT stručnjaka i kreditnih analitičara. Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo također nudi mladim visokoobrazovanim nezaposlenim ekonomistima i pravnicima da naprave prvi korak ka svojoj karijeri modernog i uspješnog bankara, te ih poziva da se prijave na mjesto blagajnika-prodavača.

Uprkos svim tržišnim izazovima, Banka se uspješno kreće ka kraju 2022. godine sa snažnim fokusom na klijente i njihove potrebe, ali i na zaposlenike kao i pružanje prilike mladim i obrazovanim ljudima.

Za više informacija i detalja posjetite web stranicu Privredne banke Sarajevo d.d. Sarajevo.