Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi debili iz SDA otvaraja privatne firme desnom dok lijevom zatvaraju drustvene ... ovo je meni sukob interesa i jad drzavnog premijera koji jos samo sto nije pilicarnike poceo da otvara
i mi placamo svu ovu svitu od auta i sigurnosti , dnevnica .....da se neko qurci nad privatnim firmama ....joj SDA glasaci Allah vam pamet podario
Trovanje kroz portale je jedino što članovi ljevice i onih mržnjom napakovanih kao mogu ispoljiti se ili fol nešto glumiti, ma Dr. Zvizdić je ono najbolje sto se dogodilo BiH priznali ili ne. Poradi malo iskrenosti fulaš dibidus.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cim si ti to "otvorio", to je ureknuto.
@izKrajinesam2 Šta ti znaš papak iz krajine ako jesi, inače se svi prepakivaju kroz nick da se izgubi trag ili sakriju mrcino-jedna izdajnicka.
@INTEL Zvizdić otvara zanatsku radnju, njegov kolega trotoar, predsjednik Vranduk zakopava 17 puta !!!! Ali žena Amira Zukića je NO COMMENT !!! Bukvalno, jer klix isključuje komentare na UHLJEBUŠE!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije ni cudo, u Sani su najposlusnije SDA ovce,narocito na selima lojalnost SDA je ogromna, ljudi ih pozovu jednom godisnje na rostiljadu tj. seljaklukjadu i svi glasaju za njih bez obzira sto ih preostalih 364 dana karaju. U toj firmi ce posao ionako svi dobiti preko stele.Ionako samo Balija moze biti zadovoljan platom od 400-500KM. Opstina Sanski Most je ionako najvece stado SDA-ovih ovaca.
Samo da mi je znati ko ce raditi u toj firmi, kao sto znamo sva raja iz s.mosta je vec u njemackoj, ok, mozda koji jado iz Zenice dodje da radi za 500 km, e moj zvizdonja radi ti u toj fabriki za mizernu platu. I mislim da se vise niko i ne pita zasto mladi bjeze iz ove drzave..::
Bilo takvi 100 u BiH danas ih nema, pisite vec clanak unaprined, nekad bila neka firma prozora.
Bilo takvi 100 u BiH danas ih nema, pisite vec clanak unaprined, nekad bila neka firma prozora.
KRIMINALAC iz fašističk SDA
neka napravi sebi jedan kvalitetan kovčeg da ga ukopaju u njemu
bitno da je obAšao mezarje
Da ovo otvaranje nije znak inspekciji gdje da ne idu...
Zviznem mu ga zeni.
Zatvorili su Konjuh živinice da bih ovu mogli otvoriti....naravno privatnu. Lopovska posla !
Dr. Denis Zvizdić otvara radna mijesta te se kao pozitivac pojavljuje u svakoj priči od početka svoga mandata kao PREDSJEDAVAJUĆI VIJEĆA MINISTARA. Da Bog da da se još otvaranja dogodi a Zvizdićeva ruka sijekla vrpcu i otvarala te bila uspješna kao rad VM. Smatram da je naj ličnost politike u BiH i treba da se srame ovi koji pljuju bez razloga.
https://www.youtube.com/watch?v=fPvXfXj3DWI
https://www.youtube.com/watch?v=7I8rThMNLLU
Hahahah, komedije. Za koju godinu, kod nas ce predsjednik drzave frizerski salon otvarati.
SDA ofanziva na Krajinu , dok im ne ivale jos vise poreza da ovi u Sarajevu mogu uzivati ;D
tako isto posla navodno nema za hidrogradnju i njoj slicne drzavne firme dok recimo euro-asfalt u istoj branši podera se od posla.dosao svabo da napravi firmu stolarsku a konjuh i krivaja odose u stecaj, zato sto je alajbegovo pa jagmite i krcmite drustvenu imovinu i pritom unesrecujete ljude.