Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Vardara pa do Grmeca od Đerdapa pa do Prijedora ,svijetlim suncem obasjana ponosito sred balkana . Velika Srbija ,velika Srbija Zivi sretno u slobodi marsal Komsic nek te vodi smrdoslavijo smrdoslavijo Bosnjacka te glupost stvorila ,Turska te je ruka vodila ....... Autoput Sarajevo Beograd Sofija Istanbul
vucic hoce mini sengen da more bez pasosa na trebevic na njegovo snajpersko mjesto
Mali šengen je velikosrpska priča da uspostavi opet neku dominaciju kao u Jugi.
Velika Srbija se radja
Moze 'mali Sengen' sa svima osim sa Rusijom, pardon sa Srbijom.
nova srboslavija drugim rijecima
To se nezove regionalna saradnja nego saradnja sa većom Srbijom. Ništa protiv saradnje ali zašto Hrvatska sa njima ne sarađuje. Zato što su uspjeli, samo što nisu ušli u pravi šengen. To ti je kao da igraš u trećoj ligi.
@Termiti ovo je uvezivanje rs i kosova u srbiju
RAZJEDINJENA EVROPA UJEDEINJENE ZEMLJE BIVSE JUGOSLAVIJE - rekose u jednoj epizodi TLN-a
Ako je to cilj SDA onda ode Bosna u Srbiju. Nepravi se autoput za Beč.