Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da su el.vozila jos uvijek jedan veliki promasaj,ne preostaje nam nista drugo nego konj i kocija,pa lagano
nema od ovog ništa ... živi bili pa vidjeli
Vozim na posao vec godinu 66 KW moze 400 km ljeti a 280 zimi Prosjek 17 KW na 100 Km Pomnozi 17 sa cijenom po kilowatu i vidi sta se vise isplati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Elektricna auta nece moci opstati i to nije Buducnost covjecanstva !
Evropska Unija se pokazuje kao promašaj. Htjeli vi to priznati ili ne. Zlobna politika prema sopstvenim građanima pod velom demokratije, ljudskih prava i ekologije. Da ne pricam o LGBT i anti-vjerkoj propagandi.
jao sta njemcima uradise prvo im gas jeftini iz rusije sad auto industriju unistitse
Za planiranje i nabavku novog vozila, ovo je zaista jedan od najgorih razdoblja; Električna preskupa i visokorizično ulaganje s mnogo nepoznatih. Vozila na fos. goriva su na tapetu da odu u historiju, cijene goriva podložne divljanju a uskoro i dobavljivošću. Država kratkovida i spora da promišljeno reaguje i spriječi da se pretvorimo u deponiju tehnologije koja se odbacuje. Imati u vidu da EU odluku o prestanku proizvodnje pratiti će i zabrane prometovanja vozilima na fos. goriva.
"do 2025. godine ostvare 100 posto smanjenje emisija ugljen-dioksida " novinaru gdje si ti matematiku izučavao?
Vece subvencije za elektricna auta.
Mogu oni kad kupuju struju iz jeftinih država čije termoelektrane zagađuju stanovništvo i zdravlje im generacijski uništavaju. Licemjeri. Lahko je laprdat o struji.
A niko ne kaze da ce elektricni automobili biti pristupacni.
Jbo ih elektricna auta. Fuj
Hajd konačno da kažemo da ima i prednosti to što nećemo u EU u skorijoj budućnosti.
To sto necemo u EU je najbolja stvar koja nas drzi u zivotu...eno ti hrvatske u EU pa vidi kako proklinju dan kad su pristupili.. samo se se za**b*ali porezi veci, sve skuplje, standard gori od kako su u eu.. nije to za nas mentalitet
Vozicemo polovna cao
Svi na motore i romobile i lupacemo si glave.
I ovako vozim dizela starog 18 godina. Znaci, 2053. cu vozit onog zadnje serije, proizvedenog 2035.
Za 30 dana ko ziv ko mrtav a kamo li za 30 godina. Moj naivko...
bosnjo na plus 20 u januaru pali golfa 2 na lozu
Znači ništa od ulaska BIH u EU bar do 2036 , hvala na potvrdi
Ova agenda je dobila maha.