Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, da nas neko ne zna, pomislio bi zbog slike da smo u Svicarskim alpima...
Nije puno gore od Svicarske, samo nabaciti kuce bez fasada i to je to...
Ja bih ovdje stavio puta tri (zbog onih koji se voze bez karte jer daju pare kondukteru)... Kad se tome stane u kraj bit ce ovaj broj puno veci.
Tome se stalo u kraj, da bi ušao u Talgo moraš prvo kupiti kartu.
Konačno,bolje vijesti iz Željeznica FBiH..... Samo naprijed
De nesto ucinite u vezi onih lokalnih vozova. Sto covjek sjedne na voz odmah dobije 3 razlicite zarazne bolesti.
De nesto ucinite u vezi onih lokalnih vozova. Sto covjek sjedne na voz odmah dobije 3 razlicite zarazne bolesti.
Vlak u snegu pa vi vidite!
A Alpe u pozadini!!!
Pitanje broj jedan: Gdje je nastala ova fotomontaža? Pitanje broj dva: da li su u ovaj broj prevezenih putnika uračunati i migranti koje su vozali vamo-tamo?
U Beču se dnevno u javnom prijevozu preveze milion putnika! A oni se hvale cifrom za cijelu godinu! 🤣
pa idi u Beč, šta radiš na klixu :)
jedan autobus broji 50 mjesta. 365 dana po 50 putnika u jednom pravcu i nazad je 36.500 putnika godišnje U prevodu to je manje od 12 autobuskih linija koje pokrije jedan autoprevoznik sa 3 autobusa (3 linije dnevno - jutarnja, podnevna i večernja). Malo kad se baci na papir naslovnica je više sramna nego grandiozna.
Tako se barata brojkama i statistikama. De smo prekopiraj ovo na prvi komentar da se vidi prava slika. Znamo mi dobro kako uhljebarska firma funkcionise. Unistavaju je samo
do granice hr najviše
Nadam se da je fotografija prije nabavke automatske praonice za pranje lokomotiva i vagona.
prelijepa slika zna li iko gdje je ovo slikano?
@Fishek5 ovo je fejk slika. :) Slika jeste slikana u Bosni i Hercegovini, jeste voz i pruga željeznica fBiH ali je dodan snijeg.
Ne znam zašto minus, hoće li te biti stid kad ti pokažem pravu sliku? Hint:uporedi mašinovođu i broj lokomotive na prednjem dijelu. Sve u svemu dobar photoshop. ;) https://i.postimg.cc/tCDHGFWx/eljeznicefbih.jpg
Imaju svoj Vooooz!
a gdje su ih vozili , do Zavidovića ili Doboja !?
Od tog 250000 migranata