{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Željeznice FBiH potpisale ugovore od 785.000 KM

3.12.2014. u 14:58
45
14
Željeznice FBiH potpisale ugovore od 785.000 KM
45
Željeznice FBiH potpisale ugovore od 785.000 KM
Željeznice Federacije BiH na čelu sa predsjednikom Uprave mr.sci. Nijazom Puzićem potpisale su danas ugovore o javnoj nabavci roba sa šest firmi, od kojih su četiri domaće.
Ukupna vrijednost ugovora iznosi oko 785.000 KM, a potpisani su sa firmama Minel General Electric d.o.o. Beograd, Metalka d.o.o. Sarajevo, Elektroremont d.d. Banovići, Smal Komerc d.o.o. Sarajevo, Zagreb Signal d.o.o. Zagreb i Fining d.o.o. Gračanica.

Sklopljeni ugovori odnose se na nabavku rezervnih dijelova za popravku lokomotiva serije 441 i E 52500, nabavku gumeno-metalnih elemenata za održavanje šinskih vozila, pružanje usluga revizije vučnih motora, nabavku maziva, ulja i srodnih industrijskih proizvoda, nabavku rezervnih dijelova za putni prelaz tipa Bombardier, te nabavku krana za radionicu u Čapljini nosivosti 20 tona i krana za radionicu u Zenici nosivosti 25 tona.

Za sve ugovore provedeni su postupci javne nabavke, a njihova realizacija omogućit će Željeznicama FBiH nastavak tehnološih procesa, odnosno, redovno i sigurno snabdijevanje bh. privrednih subjekata i društva u cjelini, saopćeno je iz ove kompanije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: