Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvi peder..vec vidim da si zagorio ko serpa a znas da mi muslici volimo pomagati,pa haj da se ponudim 😊
Vidjećemo šta će biti, ja više nikome ne vjerujem. Nije ovo prvi put da se ovakve stvari najave. Unska pruga je otvarana poslije rata nekoliko puta, pa se još brže zatvarala. Bila je i potpuna rekonstrukcija, elektrifikacija, dolazili vozovi iz Sarajeva okićeni ko za svatove. I onda sve stane. Tako da bih pustio da nam vrijeme pokaže koliko je ova infromacija pozitivna.
Treba na vrijeme javiti u Metković da vagone ne poljevaju vodom iz šmrkova...
Too
Svaka čast!! ali nema pravog napretka dok se ne napravi jedinstvena željeznica
Dobre vijesti. Neki dan krenuo putnički voz prema Čapljini. Jučer uduplali kompoziciju. Danas deblokada Krajine... Sve je do ljudi. Izgleda da se neko odlučio baviti svojim poslom u Željeznicama FBiH. U Željeznicama RS-a štrajkovi, kod kolega u Federaciji svaki dan uspješne priče.
Iako sa velikom zakasnjenjem, dobro je da se krene sa mrtve tacke. Zeljeznicki saobracaj ima velike mogucnosti u transportu putnika a i u teretnom saobracaju. Mogucnosti za zaposljavanje novih radnika je isto tako velika.
Izvezi gips a uvezi gipsane ploče. JOOJ BOSNO STA TI RADE.
Bosanska Krajina je zasluzila sve najbolje od svih Bosnjaka i drzave. Prioritet bi morao biti povezati BK sa Sarajevom, da tako nasi Krajisnici umjesto prema Hrvatskoj i Sloveniji dolaze prema Sarajevu i unutrasnjosti BiH. Da se bave biznisom, rade i osnuju porodice.
Kvalitetna brza veza vozom i cestom jednostavno MORA biti realizovana. Isto tako ne smije se zaboraviti Glamoc koji ima izuzetno kvalitetna polja za poljoprivredu, a sve stoji prazno.
:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)