Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tooooo SDA idemo , gdje su agresori stali vi nastavite...nOrod znOde krv vam hebem lopovsku
e ovo treba nazvati po Alij Izetbegovicu, a svaku propalu GP PUT, Hidrogradnju, GRAS.....po jednom clanu GO SDA
sta to neki problemi u maloj svici samo vi ko i mi vicite agresor balija ustasa a oni nam i cukun unuce zaduzise
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neko uze mjesto Fadilu Novalicu on je stecajni upravnik. Na kraju ce sa ovakvim seljacinama na vlasti cijela Bosna u stecaj.
@Mocartovprofil Trebalo je samo provesti cijev i na nastup ovih novih "estradnih umjetnika"
@Trulex Zeljezaru su izgradili aostrugari nije tito
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Država je u stečaju...
Ode i željazara. "Sitno" do elektrodistribucije i telekoma. Hm... mozda ipak posta bude prva vidjet cemo.
cestitam bih,idemo vajk na boljeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zenico, los ti je business model!
Zeljka Majka konacno riknula.Jos malo pa i rudnici. Celik potpuno donji. Bilino polje vec gubi poziciju. Stanica zatvorena. Cak i Auto-put zaobilazi Zenicu. Opa, kao sto sam vec ranije rekao: 2030 Zenica ispod 50.000 stanovnika. Evo ulazem 100KM!
Autoput legendo prolazi tik kraj Zenice. Svi putevi zapravo prolaze tik kraj Zenice koja je u samom srcu BiH. De ti tih 100 KM stavi u djep, radije, trebat ce ti.
@Fragolce, hvala ti na informaciji, ali onih 100KM jos uvijek lezi na stolu. I auto-put ne prolazi tik pored Zenice nego tik iznad Zenice. A gdje je prikljucak? O da, u Drivusi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba pitati Harisa Silajdzica kako je ovo moguce???
General Motors bankrotirao 2008 godine.Tako to radi u KAPITALIZMU.
Nema sve su unistili. Kad se sjetim Sarabon Zora Sipad Hidrogradnja Tas. E moj bosnjo nikakav si covjek.
https://www.youtube.com/watch?v=yCj2UnBEx7Y
"Gospodine Premijeru!Sve cestitke.Do kraja ovoga mandata rijesiti se svih slicnih dubioza(inace cemo svi postati eres) i u narednom mandatu krenuti svom snagom naprijed.Imas najbolje rezultate kao Premijer u regionu.Ne obaziri se na komentare neznalica i dusmana."
i bolje da ide u stecaj sva teska industrija..drugacije se nece ljudi pokrenuti i poceti se baviti necim korisnijim .. teska idustrija potrova narod i unistiti ce zdravlje buducih generacija..
@Juzer Ti si puko! Al ono bas skroz.
kakva tuga,koji je to bio gigant...
Komunisti napravili željezaru, a SDA je uništila i rasprodaje sve što može.
@Avenue Vidim kako radi ode u stečaj. Osim toga nije ovo jedina željezara i fabrika koju su upropastili. Nego samo jedna u nizu.
@Avenue Nije tačno. Privatizovan je samo dio željezare kao Arcelor Mittal, a ostatak željezare Zenica je ostao u državnom vlasništvu kao dioničko društvo koje je SDA uspjela uništiti. Uskoro će zagađenje biti 0% kada ode u likvidaciju.
Fabrike,fabrike imaju tu moć,da ostaju u stečaju što nikad neće proć'.
SDA je uspjela cak i zeljezaru poslati u staro zeljezo..
U mene jaran iz sarajeva sto je onu malu iz Jednog grada prema Doboju udarao (ze) ... Sto mu je halvu pravila one neke sihre što je pojeo... e pa on je isto otišao u stečaj kod nje kao i zeljezara. Sto se dimilo, dimilo se... kod njega nema stečajnog postupka. Ona je to po kratkom postupku. A kaže volila je geng beng, a on oženjen Pa mu dobro bilo kaže haos. Inače je on u vrhu SDA.. .tenderi i to.
Najvece smece sto se mogloo desiti ovoj drzavi su Stecajni Upravnici....sada da namire svoje obaveze i.plate sve ce raaprodati a radnicima nikada nece biti u ezan staz...